Bubamara | Sisak East | Supernova

Najdraži likovi, društvene igre, oprema za zabavu na otvorenom, slikovnice, lutke i brojne druge igračke prilagođene su uzrastima vaših mališana i donose sate i sate dobre zabave i učenja.

Bubamara

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 14:00
Adresa
Ivana Fistrovića 23
44000 Sisak
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Ivana Fistrovića 23
44000 Sisak
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca

Obradujte najmlađe fantastičnom dječjom opremom trgovine Bubamara u centru Supernova Sisak East

Kao dio retail parka Supernova Sisak East, trgovina Bubamara svakako je jedno od najdražih shopping destinacija svih mladih roditelja, baka, djedova i njihovih mezimaca. U Bubamari se možete kvalitetno opremiti svime što vam je potrebno za dijete već od prvih dana. Već će i slatko iščekivanje biti lakše i ugodnije uz program za trudnice, a dolaskom mališana neka ga dočeka savršeno opremljen dom u kojemu zajedno možete uživati u svim aktivnostima.

Jednom kada preraste opremu i odjeću za bebe, vaše dijete će zajedno s vama uživati u odabiru igračaka i dječje opreme. Neka svakodnevica vaših najmlađih bude osmišljena i opremljena artiklima vrhunske kvalitete – omiljene igre i igračke stvaraju uspomene kojih se rado sjećamo cijeloga živote. Ponuda trgovine savršeno prati sve razvojne faze pa ćete tako na policama pronaći igračke za sve uzraste. Omiljeni likovi, zabavne igre i oprema za zabavu na otvorenom idealan je izbor, bilo da odabirete poklon ili opremate životni prostor vlastitog djeteta.

Ljubazno osoblje, pogodnosti koje donosi klub vjernosti i brojne prodajne akcije kupovinu će vam učiniti još ugodnijom i jednostavnijom te donijeti značajne uštede.

Trgovina Bubamara za najmlađe

Trgovina Bubamara specijalizirana je trgovina proizvoda za djecu i trudnice. Roditeljima i djeci Bubamara nudi sve što im može zatrebati već od prvog dana. Stoga, već prilikom opremanja doma za novorođenče posjetite trgovinu i odaberite najkvalitetniju opremu za bebe. Očekuje vas veliki izbor krevetića, stolica za hranjenje, komoda za prematanje i ostalog dječjeg namještaja, kadica za kupanje, razne nosiljke, ležaljke i ostala potrebna oprema.

Opremite se i neizbježnom dječjom kozmetikom, a sve novopečene roditelje zasigurno će oduševiti i odličan izbor dječje odjeće i obuće ljupkog dizajna i vrhunske kvalitete. Za sigurna putovanja potražite i najkvalitetnije autosjedalice grupa 0, I, II, i III. Birati možete između sjedalica brojnih renomiranih proizvođača; Cybex, Joolz, Freeon, Nuna, Peg Perego, Chicco, Maxi Cosi i brojnih drugih. Ono što posebno veseli sve buduće roditelje je izbor dječjih kolica. Ponuda trgovine Bubamara uistinu je impresivna.

Odabrati možete varijante dječjih kolica 2u1 ili 3u1, a Cybex, Joolz, Freeon, Nuna, Peg Perego, Chicco su samo su neki od proizvođača koji garantiraju samo najbolji dizajn i vrhunsku kvalitetu za šetnje vaše bebe. Osim dječje opreme, Bubamara vam nudi i bogat asortiman dječjih igračaka za svaku dob, ali i pregršt opreme za trudnice i majke. Posebna pogodnost je i članstvo u Bubamara klubu koje nudi brojne pogodnosti i popuste. Ne propustite posjetiti trgovinu omiljenu i malima i velikima – u Bubamari pronađite sve za vaše mališane na jednome mjestu.