Prodajni program trgovine prilagođen je vašim svakodnevnim životnim potrebama, a jednako je privlačan svim generacijama – u ponudi potražite omiljene artikle za cijelu obitelj za školu, dom i slobodno vrijeme.

Offertissima

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 14:00
Adresa
Ivana Fistrovića 23
44000 Sisak
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom
Adresa
Ivana Fistrovića 23
44000 Sisak
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Dom

Ponuda Offertissime osvojit će sve posjetitelje centra Supernova Sisak East

Trgovina Offertissima dio je retail parka Supernova Sisak East i nezaobilazno odredište svim posjetiteljima koji su se uputili u dobar obiteljski shopping. Odličan omjer cijene i kvalitete već je poslovično sinonim kupovine u trgovini Offertissima, a kontinuiranim unaprjeđenjem ponude, svakim posjetom bit ćete očarani bogatstvom ponude.

Artikli za uređenje doma, oprema za kupaonicu, kuhinjska pomagala i posuđe, kućanski tekstil i kvalitetna sredstva za čišćenje i održavanje doma odgovarat će svakom domaćinstvu i učiniti ga ugodnijim i ljepšim. Vaše mališane osvojit će ponuda igračaka i školskog pribora dok će povoljne cijene roditeljima omogućiti i značajne uštede prilikom opremanja najmlađih. Osim higijenskih potrepština, atraktivna je i ponuda mode i modnih dodataka u koju volje zaviriti brojni posjetitelji koji svoje outfite žele upotpuniti ponekim modernim detaljem. U trgovini Offertissima, osim što ćete pronaći sve potrebno za opremanje doma i obitelji, uživati možete i u ponudi simpatičnih poklona za najrazličitije prigode i za sve uzraste. Uz povoljne cijene, savjet ljubaznog osoblja i šarolik asortiman vaša će kupovina biti još ugodnija i uspješnija.

Bogat asortiman domaćeg brenda za opremanje kućanstva

Popularan hrvatski brend Offertissima osnovan je 1994. i u svojoj dugogodišnjoj poslovnoj tradiciji krajnjim korisnicima nudi širok spektar artikala za opremanje kućanstva. Tvrtka Offertissima bavi se uvozom i izvozom robe te jednako uspješno posluje na području veleprodaje kao i maloprodaje, kroz niz popularnih prodajnih mjesta. U sklopu sjedišta tvrtke impozantno je centralno skladište za veleprodaju dok u više od 50 maloprodajnih trgovina možete nabaviti artikle široke potrošnje; kućanske potrepštine, školski pribor, papirnata konfekcija, higijenski proizvodi, artikli od stakla i keramike te brojni drugi artikli vrlo su praktični, a istovremeno iznimno povoljnih cijena.

Ljubazno osoblje trgovina svojim profesionalnim i stručnim pristupom kupcima će uvelike olakšati kupovinu, a prodajna strategija firme usmjerena je na to da kvalitetnom uslugom i proizvodima zadrži stare i osvoji srca novih kupaca.  Prodajni program trgovine prilagođen je vašim svakodnevnim životnim potrebama, a jednako je privlačan svim generacijama – u ponudi potražite omiljene artikle za cijelu obitelj za školu, dom i slobodno vrijeme. Osim uvoznog asortimana koji dolazi i brojnih zemalja diljem svijeta, tvrtka uspješno surađuje i s brojnim domaćim proizvođačima pa time potiče domaću ekonomiju, ali i svojim kupcima omogućava nevjerojatan izbor artikala idealnog omjera cijene i kvalitete. Istovremeno praktičan, atraktivan i povoljan asortiman garancija je dobre kupovine i zadovoljstva vjernih kupaca.