Planet Obuća | Sisak East | Supernova

Planet Obuća je jedan od najpoznatijih i najvećih maloprodajnih lanaca obuće čija je mreža poslovnica široko rasprostranjena u cijeloj Hrvatskoj, ali i šire.

Planet Obuća | Sisak East | Supernova

Planet Obuća

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 14:00
Adresa
Ivana Fistrovića 23
44000 Sisak
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele
Adresa
Ivana Fistrovića 23
44000 Sisak
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele

Ljubitelji obuće uživat će u trgovini Planet Obuća centra Supernova Sisak East

Trgovina Planet Obuća omiljena je prodavaonica brojnih posjetitelja retail parka Supernova Sisak East. Povoljne cijene i bogat izbor obuće za razne prigode i stilove ono je što privlači pripadnike brojnih generacija. Bogat izbor basic modela olakšat će vam potragu za obućom za formalne prigode neovisno o tome koje je doba godine – elegantne muške cipele, bezvremenske salonke, atraktivne sandale s remenčićima samo su neki od modela koji su vrlo nosivi i lako se kombiniraju s raznim večernjim i formalnim izdanjima.

Iako zimi dominiraju hladne i zagasite boje, zimska obuća nipošto nije dosadna – razni uzorci, teksture i detalji koji vladaju modnom scenom pretočeni su i u kolekcije Planet Obuće. Nakon hladne zime svoj ormarić za cipele razigrajte ponekim modelom balerinki ili sandala trendi uzoraka u jarkim i upečatljivim bojama.  Sezonska ponuda svojom će raznolikošću osvojiti muškarce, žene i djecu – idealna je za brojne generacije ali i najrazličitije stilove, od elegantnog i glamuroznog do casual i sportskog stila.

Kvalitetan i moderan izbor obuće za sve generacije

Planet obuća je jedan od najpoznatijih i najvećih maloprodajnih lanaca obuće čija je mreža poslovnica široko rasprostranjena u cijeloj Hrvatskoj, ali i šire. Više od 20 godina, tvrtka se uspješno bavi proizvodnjom i distribucijom visoko kvalitetne obuće i nezaobilazno je shopping odredište brojnih kupaca. Impozantni prodajni lanac Planet obuća na tržištu prednjači ne samo brojem poslovnica već i veličinom i raznolikošću asortimana. Vlastiti brendovi ženske obuće svake sezone donose brojne novitete – na raspolaganju su SHOELALA,NINA FASHION,NINA EXCLUSIVE,NINA COLLECTION,ELLA i ELENA. Kolekcije muške obuće predstavljaju vam BRUNO BRUNI i TIZIANO. ELVITON i ET brendovi su koji vam donose aktualne sportske kolekcije, dok dječje modele možete potražiti u izdanjima brendova TOFI i ELENA. Osim vlastitih  brendova, Planet obuća nudi vam i bogat izbor obuće brojnih drugih renomiranih svjetskih brendova.

Prateći sve aktualne trendove, stručni timovi tvrtke poseban napor ulažu u razvoj proizvoda. Analizom i testiranjem novih materijala postiže se još veća ugodnost prilikom nošenja obuće, a europski kooperanti za sve ljubitelje obuće svakodnevno smišljaju nove poslastice. Proizvodnja obuće locirana je u Hrvatskoj, okolnim zemljama i zemljama Europske unije te na Dalekom istoku, a proizvodna i prodajna mreža zapošljava velik broj radnika i kooperanata koji svojim znanjima i zalaganjem doprinose tome da do krajnjih korisnika dođu vrhunski proizvodi.