Planet Obuća | Sisak East | Supernova

Planet Obuća je jedan od najpoznatijih i najvećih maloprodajnih lanaca obuće čija je mreža poslovnica široko rasprostranjena u cijeloj Hrvatskoj, ali i šire.

Planet Obuća | Sisak East | Supernova

Planet Obuća

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ivana Fistrovića 23
44000 Sisak
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele
Adresa
Ivana Fistrovića 23
44000 Sisak
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Cipele

Ljubitelji obuće uživat će u trgovini Planet Obuća centra Supernova Sisak East

Trgovina Planet Obuća omiljena je prodavaonica brojnih posjetitelja retail parka Supernova Sisak East. Povoljne cijene i bogat izbor obuće za razne prigode i stilove ono je što privlači pripadnike brojnih generacija. Bogat izbor basic modela olakšat će vam potragu za obućom za formalne prigode neovisno o tome koje je doba godine – elegantne muške cipele, bezvremenske salonke, atraktivne sandale s remenčićima samo su neki od modela koji su vrlo nosivi i lako se kombiniraju s raznim večernjim i formalnim izdanjima.

Iako zimi dominiraju hladne i zagasite boje, zimska obuća nipošto nije dosadna – razni uzorci, teksture i detalji koji vladaju modnom scenom pretočeni su i u kolekcije Planet Obuće. Nakon hladne zime svoj ormarić za cipele razigrajte ponekim modelom balerinki ili sandala trendi uzoraka u jarkim i upečatljivim bojama.  Sezonska ponuda svojom će raznolikošću osvojiti muškarce, žene i djecu – idealna je za brojne generacije ali i najrazličitije stilove, od elegantnog i glamuroznog do casual i sportskog stila.

Kvalitetan i moderan izbor obuće za sve generacije

Planet obuća je jedan od najpoznatijih i najvećih maloprodajnih lanaca obuće čija je mreža poslovnica široko rasprostranjena u cijeloj Hrvatskoj, ali i šire. Više od 20 godina, tvrtka se uspješno bavi proizvodnjom i distribucijom visoko kvalitetne obuće i nezaobilazno je shopping odredište brojnih kupaca. Impozantni prodajni lanac Planet obuća na tržištu prednjači ne samo brojem poslovnica već i veličinom i raznolikošću asortimana. Vlastiti brendovi ženske obuće svake sezone donose brojne novitete – na raspolaganju su SHOELALA,NINA FASHION,NINA EXCLUSIVE,NINA COLLECTION,ELLA i ELENA. Kolekcije muške obuće predstavljaju vam BRUNO BRUNI i TIZIANO. ELVITON i ET brendovi su koji vam donose aktualne sportske kolekcije, dok dječje modele možete potražiti u izdanjima brendova TOFI i ELENA. Osim vlastitih  brendova, Planet obuća nudi vam i bogat izbor obuće brojnih drugih renomiranih svjetskih brendova.

Prateći sve aktualne trendove, stručni timovi tvrtke poseban napor ulažu u razvoj proizvoda. Analizom i testiranjem novih materijala postiže se još veća ugodnost prilikom nošenja obuće, a europski kooperanti za sve ljubitelje obuće svakodnevno smišljaju nove poslastice. Proizvodnja obuće locirana je u Hrvatskoj, okolnim zemljama i zemljama Europske unije te na Dalekom istoku, a proizvodna i prodajna mreža zapošljava velik broj radnika i kooperanata koji svojim znanjima i zalaganjem doprinose tome da do krajnjih korisnika dođu vrhunski proizvodi.