Poklon-kartica za svakoga

Iako u shopping centru Supernova Sisak East ne možete kupiti Supernova poklon-karticu, ovdje ju možete koristiti za svoj shopping.

Svoju kupnju Supernova poklon-kartica obavite putem weba klikom na link.

Super poklon s kojim ćete spojiti sve želje u jedno!

Bilo da je riječ o svečanoj obljetnici, rođendanskoj proslavi, darivanju povodom rođenja djeteta, maturalnoj večeri, proslavi diplome, blagdanskom poklonu, poslovnom darivanju, Valentinovu, Božiću, Uskrsu ili nekoj drugoj važnoj prigodi, uz poklon-karticu nećete pogriješiti.

Darivanjem Supernova poklon-kartice omogućavate poklon koji traje čak 12 mjeseci što je ujedno i period u kojem se može obaviti shopping. Poklon-kartica odličan je izbor i za last minute odluke, a obradovat će i one najzahtjevnije.  

Poklon-kartice dostupne su za nadopunu u iznosima od 100 do 5.000 kuna te ih je moguće koristiti u svim shopping centrima Supernova Hrvatska.

Svoju kupnju Supernova poklon-kartica obavite putem weba klikom na link.

Super osobni poklon

Supernova poklon-kartice posebne su po još jednome, a to je što svaka može biti personalizirana. Odličan je to poklon ako želite dodatno iznenaditi svoje voljene osobe.

U samo par klikova uploadajte željenu fotografiju i učinite svoj poklon još osobnijim. Personaliziranje poklon-kartice koštat će vas samo 30 kuna, a osmijeh na licu je neprocjenjiv. 

Već danas kupite personaliziranu e-karticu u samo par klikova na našem webshopu

Opće uvjete poslovanja provjerite ovdje.