Zoo City | Sisak East | Supernova

Najdraža shopping destinacija ljubitelja i vlasnika kućnih ljubimaca čeka vas u centru Supernova Sisak East.

Zoo City

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ivana Fistrovića 23
44000 Sisak
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Adresa
Ivana Fistrovića 23
44000 Sisak
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail

Raj za vaše najdraže ljubimce pronađite u centru Supernova Sisak East

Ljubitelji i vlasnici kućnih ljubimaca rado odabiru trgovinu ZOO City kao najdražu shopping destinaciju u shopping centru Supernova Sisak East. Osim što je pet friendly mjesto na kojem uživaju najdraži mezimci, ponuda proizvoda iz asortimana je zbilja odlična. Tako možete odabrati poznate brendove u dijelu pseće hrane: HappyDog Supreme, Royal Canin Size, Dog Chow, Pro Plan, Acana, Orijent, Royal Canin Breed i mnoge druge. Za najslađe mačkice tu su brendovi: Ever Clean, Miamor, Cat Chow, Le Chat, Ferplast, Natural Line Cat, Gourmet Perle i brojni drugi.

Osim ponude za mačke i pse, u ZOO Cityju možete pronaći odličnu ponudu za ostale kućne ljubimce bilo da imate pernata stvorenja, životinje iz akvarija ili terarija.

Posebne pogodnosti ZOO City spremio je svim članovima ZOO City kluba koje ostvarujete prikupljanjem bodova pri svakoj kupovini. Iz mjeseca u mjesec za vas pripremaju odlične akcije, popuste i proizvode na sniženju. Pratite i posebnu rubriku na internetskim stranicama ZOO Cityja gdje vam donose stručne savjete i brojne tekstove kako biste pomogli i olakšali život svojim omiljenim mezimcima.

Idealno mjesto za sve vlasnike i ljubitelje kućnih ljubimaca

Zoo City posebno je mjesto za sve vlasnike i ljubitelje kućnih ljubimaca jer upravo tamo mogu provesti zajedničko kvalitetno shopping vrijeme. Zoo City s radom je počeo još 2008. godine s ciljem da svim ljubiteljima i vlasnicima kućnih ljubimaca ponudi okruženje u kojem će moći uživati.

Danas s ponosom u svojim trgovinama imaju bogat asortiman hrane, poslastica, raznih dodataka, igračaka, krevetića, dekica, putnih artikala i još mnogo toga što će upotpuniti život i potrebe omiljenih kućnih ljubimaca. Bilo da je riječ o psima, mačkama, pticama, glodavcima, ribicama ili gmazovima, u ZOO Cityju ćete pronaći sve potrebno za svoje ljubimce.

Većina članova ZOO City obitelji ima kućnog ljubimca i prema njima gaje stvarnu ljubav. „Iz ljubavi za ljubimce“ slogan je koji ujedno odražava radnu atmosferu u ZOO Cityju gdje vas očekuje ljubazno osoblje koje će u zajedničkoj suradnji pronaći rješenje za sve potrebe vas i vaših kućnih ljubimaca.

U bogatoj ponudi proizvoda možete pronaći suhu hranu za pse, mokru hranu za pse svih tekstura i oblika, veterinarske dijete, barf-raw smrznutu ili sirovu. Također, tu su i posude za hranu ili vodu, zdjelice, hranilice, pojilice, podlošci za posude, ampule protiv nametnika, ogrlica protiv nametnika, sprej protiv nametnika, krletke za velike, srednje i male papige, krletke za kanarince, egzote, oprema za krletke i ostala oprema.