Admiral | Sisak East | Supernova

Zabavite se uz dobro društvo, ljubazno osoblje, odlične dobitke i modernu tehnologiju.

Admiral

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ivana Fistrovića 23
44000 Sisak
Način plaćanja
Adresa
Ivana Fistrovića 23
44000 Sisak
Način plaćanja

Neka sreća bude na vašoj strani u Admiral klubu centra Supernova Sisak East

Sati dobre zabave očekuju vas u Admiral klubu smještenom u centru Supernova Sisak East. Ugodno uređen interijer i ljubazno osoblje vaš će boravak učiniti još ugodnijim, a praktičan pristup direktno s parkirališta centra omogućava vam maksimalnu privatnost prilikom posjeta Admiral klubu. Svi punoljetni posjetitelji uživati mogu u nekim od najpopularnijih igara; roulette, black jack, retro aparatima, lucky spin, sretnih 45 te brojnim drugim igrama koje garantiraju jedinstven, uzbudljiv doživljaj.

U opuštajućem prostoru Admiral kluba možete se i opustiti uz omiljeno piće što je idealno dogovarate li izlazak s prijateljima koji će biti idealna spoj druženja, igre i uzbuđenja. Okušajte sreću u bilo koje doba dana – brojne igre skrivaju značajne dobitke. Ako ste sretne ruke, možda baš vi osvojite jackpot iznose koji se iz dana u dan mijenjaju i dosežu vrtoglave brojke. Volite li igre na sreću, sportsko klađenje ili automate, posjetite Admiral klub, igrajte pametno I odgovorno I odlično se zabavite.

Zabavite se u okviru dopuštenih normi

Brand Admiral već je dobro poznat diljem Hrvatske, a dijelom je multinacionalnog koncerna Novo Swiss Group čije je sjedište u Švicarskoj. Ova Švicarska kompanija u Hrvatskoj je poznata i kao grupacija pod nazivom Novo Gaming u sklopu koje posluje tvrtka Interigre. Interigre je ujedno i najveći lanac automat klubova diljem Hrvatske te je koncesionar za priređivanja igara na sreću. Svojom dugom tradicijom i poslovanjem svakodnevno aktivno rade na uspješnom integriraju i implementaciji inovacija sa svjetskih tržišta. S više od 80 poslovnica automat kluba, nekoliko popularnih casina, više od 25 caffe barova, blizu 100 kladionica, restoran i atraktivan hotel u Zagrebu.

Odličan uspjeh duguju brizi oko zaposlenika kojih je preko 1.000, a poseban naglasak stavljaju upravo na kvalitetu svih usluga i proizvoda s najvišim standardom u poslovanju. Konstantnim usavršavanjem i edukacijom svojih zaposlenika stvaraju ugodnu atmosferu i odlično ozračje na svim svojim lokacijama. Najnovija tehnologija omogućit će vam odličnu zabavu, a entuzijazam i profesionalnost zaposlenika omogućit će vam osjećaj sigurnosti i zadovoljstva. Mrežu poslovnica šire diljem Hrvatske, a svoju prvu poslovnicu u sklopu Supernova grupe u Hrvatskoj otvaraju upravo u retail parku Supernova Požega. Striktno se drže pravila zabrane sudjelovanja u igrama na sreću svima koji su mlađi od 18 godina tako da je ulaz dopušten samo punoljetnim i odgovornim osobama koje imaju mjeru u zabavljanju.