Admiral | Sisak East | Supernova

Zabavite se uz dobro društvo, ljubazno osoblje, odlične dobitke i modernu tehnologiju.

Admiral

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ivana Fistrovića 23
44000 Sisak
Način plaćanja
Adresa
Ivana Fistrovića 23
44000 Sisak
Način plaćanja

Neka sreća bude na vašoj strani u Admiral klubu centra Supernova Sisak East

Sati dobre zabave očekuju vas u Admiral klubu smještenom u centru Supernova Sisak East. Ugodno uređen interijer i ljubazno osoblje vaš će boravak učiniti još ugodnijim, a praktičan pristup direktno s parkirališta centra omogućava vam maksimalnu privatnost prilikom posjeta Admiral klubu. Svi punoljetni posjetitelji uživati mogu u nekim od najpopularnijih igara; roulette, black jack, retro aparatima, lucky spin, sretnih 45 te brojnim drugim igrama koje garantiraju jedinstven, uzbudljiv doživljaj.

U opuštajućem prostoru Admiral kluba možete se i opustiti uz omiljeno piće što je idealno dogovarate li izlazak s prijateljima koji će biti idealna spoj druženja, igre i uzbuđenja. Okušajte sreću u bilo koje doba dana – brojne igre skrivaju značajne dobitke. Ako ste sretne ruke, možda baš vi osvojite jackpot iznose koji se iz dana u dan mijenjaju i dosežu vrtoglave brojke. Volite li igre na sreću, sportsko klađenje ili automate, posjetite Admiral klub, igrajte pametno I odgovorno I odlično se zabavite.

Zabavite se u okviru dopuštenih normi

Brand Admiral već je dobro poznat diljem Hrvatske, a dijelom je multinacionalnog koncerna Novo Swiss Group čije je sjedište u Švicarskoj. Ova Švicarska kompanija u Hrvatskoj je poznata i kao grupacija pod nazivom Novo Gaming u sklopu koje posluje tvrtka Interigre. Interigre je ujedno i najveći lanac automat klubova diljem Hrvatske te je koncesionar za priređivanja igara na sreću. Svojom dugom tradicijom i poslovanjem svakodnevno aktivno rade na uspješnom integriraju i implementaciji inovacija sa svjetskih tržišta. S više od 80 poslovnica automat kluba, nekoliko popularnih casina, više od 25 caffe barova, blizu 100 kladionica, restoran i atraktivan hotel u Zagrebu.

Odličan uspjeh duguju brizi oko zaposlenika kojih je preko 1.000, a poseban naglasak stavljaju upravo na kvalitetu svih usluga i proizvoda s najvišim standardom u poslovanju. Konstantnim usavršavanjem i edukacijom svojih zaposlenika stvaraju ugodnu atmosferu i odlično ozračje na svim svojim lokacijama. Najnovija tehnologija omogućit će vam odličnu zabavu, a entuzijazam i profesionalnost zaposlenika omogućit će vam osjećaj sigurnosti i zadovoljstva. Mrežu poslovnica šire diljem Hrvatske, a svoju prvu poslovnicu u sklopu Supernova grupe u Hrvatskoj otvaraju upravo u retail parku Supernova Požega. Striktno se drže pravila zabrane sudjelovanja u igrama na sreću svima koji su mlađi od 18 godina tako da je ulaz dopušten samo punoljetnim i odgovornim osobama koje imaju mjeru u zabavljanju.