Modnu destinacija za apsolutno sve generacije - provjerite ponudu trgovine C&A!

C&A

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ivana Fistrovića 23
44000 Sisak
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ivana Fistrovića 23
44000 Sisak
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Modne linije za sve prigode i generacije u retail parku Supernova Sisak East

U proširenom izdanju shopping retail parka Supernova Sisak East otvorena je nova trgovina C&A s kojom je grad Sisak postao bogatiji za još jednu pravu modnu destinaciju za apsolutno sve generacije. Uz trgovinu C&A Siščani i Siščanke mogu obaviti odličan shopping za sebe i svoje najdraže. U aktualnim kolekcijama bilo da je riječ o hladnijem periodu godine ili onom toplijem, mogu pronaći najnovije modne trendove, kvalitetne materijale i širok izbor konfekcijskih brojeva.

Novi kaput vesele žute ili crvene boje može biti vaš novi zaštitni znak tijekom zimskih dana ili možda neki model s uzorkom kako biste ostavili dojam u svom okruženju. Pronađite i modne komade poput jakni, bluza, košulja, pulovera, toplih džempera, modernih haljina, hlača za poslovne prilike ili neke svečanosti, kupaći asortiman za godišnji odmor i brojne druge. Osim mode tu je i ponuda modnih dodataka te prigodne obuće za sve godišnje periode. Najnovija marama može biti sjajan modni dodatak u jesenskim danima, a s novim parom sunčanih naočala popijete kavu na glavnom trgu u gradu. C&A predvodnik je sjajne ponude za baš sve generacije.

Nove sezonske kolekcije za cijelu obitelj

Modne priče poznate svjetske kompanije C&A uvijek prednjače zbog svojih inovativnih koncepata, drugačijih modnih ponuda i kolekcija te iznimno povoljnih cijena. Moderan stil za cijelu obitelj omogućuje vam da svoj ormar upotpunite najnovijim modnim trendovima iz kolekcija muške, ženske i dječje odjeće, obuće i modnih dodataka.

Svoju dugoročnost C&A duguje obiteljskim vrijednostima jer je sama kompanija nastala kroz obiteljski posao koji je danas zastupljen diljem svijeta. C&A kolekcije nadahnute su bogatstvom, ljepotom i energijom svakodnevnog života, a C&A iz godine u godinu bilježi uspješne poslovne rezultate o čemu svjedoče brojni popularni brendovi za djecu i odrasle unutar same kompanije.

Baby Club omogućava djeci da odrastaju uz ugodnu pamučnu odjeću koja im daje poseban šarm – od novorođenčadi do male djece. Palomino odjeća dizajnirana je za djecu od šeste do desete godine, a cilj je pomoći djeci u pronalaženju vlastitog stila zahvaljujući velikom izboru.

Here & there je odjeća individualnosti koja nudi najnoviju modu pristupačnu za djecu od sedam do 14 godina uz dah individualnosti. Clock house daje prednost mladima pri istraživanju novih stvari, otkrivanju novih mjesta za dobar provod s prijateljima.

Rodeo Sport je marka sportske odjeće sa stilom koja ispunjava zahtjeve stila i udobnosti za plažu, teretanu ili za dom. Canda kolekcije pružaju kvalitetu aktivnim muškarcima i ženama te im olakšava obnavljanje klasične i svakodnevne garderobe bilo da je riječ o poslu ili svakodnevnim aktivnostima. Za neovisne i snažne žene tu je Yessica koja donosi mladenački duh moderne žene.

Istinska klasika nalazi se u kolekcijama Your Sixth Sense zahvaljujući klasičnim linijama, kroju i tkaninama koje laskaju svakoj ženi. Moderan muškarac naći će nešto po svojoj mjeri u kolekcijama pod imenom Angelo Litrico, a Westbury muška odjeća ispunit će najviše modne standarde i prefinjenost za formalne i posebne prilike.