United Colors of Benetton | Sisak East | Supernova

Jarke i razigrane boje zasigurno su prvo što će vam privući pažnju. Moderan dizajn ukomponiran u bezvremenske krojeve čine Benetton odjevne komade omiljenima brojnim generacijama i ljubiteljima najrazličitijih stilova. U ponudi potražite aktualne kolekcije za žene, muškarce i djecu i uživajte u sezonskim trendovima.

United Colors of Benetton

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Ivana Fistrovića 23
44000 Sisak
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ivana Fistrovića 23
44000 Sisak
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Kvaliteta i kreativnost u trgovini Benetton u centru Supernova Sisak East

Žarke boje, kvalitetni materijali, prepoznatljivi uzorci i šarenilo koje privlači na prvu glavni su motivi gotovo svih kolekcija trgovine Benetton smještene pored trgovine Planet obuća u centru Supernova Sisak East. Prepoznatljive modne kreacije od vune, pamuka ili viskoze u obliku tunika, haljina, bluza ili majica koje krase žensku kolekciju obogatit će vaš ormar, Istaknite se kariranim sakoima, hlačama koje vam odlično pristaju ili elegantnim haljinama, a svoju kombinaciju nadopunite torbom, kapama ili šalovima, kao i maramama s odvažnim uzorkom koji će podići svaku kreaciju.

Dodajte svojem stilu dozu hrabrosti jaknama i kaputima koji odišu kvalitetom i trajnošću. Iz muške kolekcije odaberite atraktivne, uvijek nosive i izvrsne komade poput polo majica, traperica, košulja, vjetrovki, običnih, ali kvalitetnih majica. Ne zaboravite i na neophodno donje rublje, čarape, šešire, remene i torbe koje će vrhunskom kvalitetom trajati nekoliko modnih sezona. Mali Siščani i Siščanke uživat će u predivnim kombinacijama koje se sastoje od haljinica, trenirki, jakna, suknji i majica koje će ih pratiti kroz bezbrižnu igru u vrtiću ili tijekom vremena u školskim klupama. Nenadmašne kreacije potražite u trgovini Benetton u centru Supernova Sisak East.

Upečatljive boje i bezvremenski dizajn za sve generacije

United Colors of Benetton jedna je od najpoznatijih tvrtki u modnoj industriji i u svom dugogodišnjem poslovanju izgradila je prestižnu mrežu poslovnica diljem svijeta. Osim modnog fokusa, dobro je poznato da Benetton u svom poslovanju brine o zaštiti okoliša, održivosti,  ljudskom dostojanstvu i društvu općenito te tako šalje poruku kako djeluju u sadašnjosti razmišljajući o budućnosti. Benetton različitosti promiče i slavi slanjem univerzalne poruke svim svojim ljubiteljima, neovisno o tome koje su boje kože, gdje žive i kojim jezikom govore. Benetton grupa osnovana je davne 1965. godine u Italiji i do danas je ostala vjerna čvrstim stavovima svoga poslovanja.

Kroz svoje djelovanje tvrtka Benetton čvrsto podržava brojne organizacije i programe za promicanje održivosti i zaštite okoliša čime nastoji unijeti promjene u tekstilnoj industriji i potaknuti odgovornije proizvodne procese. Osim društveno odgovorne proizvodnje, asortiman brenda Benetton karakteriziraju prepoznatljivi klasični krojevi, razigrane i postojane boje te fantastičan omjer cijene i kvalitete. Proizvodi od pamuka, vune, lana i kombiniranih materijala prepoznatljivi su diljem svijeta, a u moru sličnih proizvoda izdvajaju se karakterističnim metodama proizvodnje i završne obrade koja ih čini i lijepima, ali i ekološki prihvatljivima.

Muške, ženske i dječje kolekcije svake sezone donose nove, moderne komade nosive u raznim prigodama. Atraktivan izgled, izvrsna kvaliteta i etična proizvodna filozofija čine Benettonov asortiman omiljenim izborom brojnih ljubitelja mode svih generacija.