United Colors of Benetton | Sisak East | Supernova

Jarke i razigrane boje zasigurno su prvo što će vam privući pažnju. Moderan dizajn ukomponiran u bezvremenske krojeve čine Benetton odjevne komade omiljenima brojnim generacijama i ljubiteljima najrazličitijih stilova. U ponudi potražite aktualne kolekcije za žene, muškarce i djecu i uživajte u sezonskim trendovima.

United Colors of Benetton

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Ivana Fistrovića 23
44000 Sisak
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Ivana Fistrovića 23
44000 Sisak
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Kvaliteta i kreativnost u trgovini Benetton u centru Supernova Sisak East

Žarke boje, kvalitetni materijali, prepoznatljivi uzorci i šarenilo koje privlači na prvu glavni su motivi gotovo svih kolekcija trgovine Benetton smještene pored trgovine Planet obuća u centru Supernova Sisak East. Prepoznatljive modne kreacije od vune, pamuka ili viskoze u obliku tunika, haljina, bluza ili majica koje krase žensku kolekciju obogatit će vaš ormar, Istaknite se kariranim sakoima, hlačama koje vam odlično pristaju ili elegantnim haljinama, a svoju kombinaciju nadopunite torbom, kapama ili šalovima, kao i maramama s odvažnim uzorkom koji će podići svaku kreaciju.

Dodajte svojem stilu dozu hrabrosti jaknama i kaputima koji odišu kvalitetom i trajnošću. Iz muške kolekcije odaberite atraktivne, uvijek nosive i izvrsne komade poput polo majica, traperica, košulja, vjetrovki, običnih, ali kvalitetnih majica. Ne zaboravite i na neophodno donje rublje, čarape, šešire, remene i torbe koje će vrhunskom kvalitetom trajati nekoliko modnih sezona. Mali Siščani i Siščanke uživat će u predivnim kombinacijama koje se sastoje od haljinica, trenirki, jakna, suknji i majica koje će ih pratiti kroz bezbrižnu igru u vrtiću ili tijekom vremena u školskim klupama. Nenadmašne kreacije potražite u trgovini Benetton u centru Supernova Sisak East.

Upečatljive boje i bezvremenski dizajn za sve generacije

United Colors of Benetton jedna je od najpoznatijih tvrtki u modnoj industriji i u svom dugogodišnjem poslovanju izgradila je prestižnu mrežu poslovnica diljem svijeta. Osim modnog fokusa, dobro je poznato da Benetton u svom poslovanju brine o zaštiti okoliša, održivosti,  ljudskom dostojanstvu i društvu općenito te tako šalje poruku kako djeluju u sadašnjosti razmišljajući o budućnosti. Benetton različitosti promiče i slavi slanjem univerzalne poruke svim svojim ljubiteljima, neovisno o tome koje su boje kože, gdje žive i kojim jezikom govore. Benetton grupa osnovana je davne 1965. godine u Italiji i do danas je ostala vjerna čvrstim stavovima svoga poslovanja.

Kroz svoje djelovanje tvrtka Benetton čvrsto podržava brojne organizacije i programe za promicanje održivosti i zaštite okoliša čime nastoji unijeti promjene u tekstilnoj industriji i potaknuti odgovornije proizvodne procese. Osim društveno odgovorne proizvodnje, asortiman brenda Benetton karakteriziraju prepoznatljivi klasični krojevi, razigrane i postojane boje te fantastičan omjer cijene i kvalitete. Proizvodi od pamuka, vune, lana i kombiniranih materijala prepoznatljivi su diljem svijeta, a u moru sličnih proizvoda izdvajaju se karakterističnim metodama proizvodnje i završne obrade koja ih čini i lijepima, ali i ekološki prihvatljivima.

Muške, ženske i dječje kolekcije svake sezone donose nove, moderne komade nosive u raznim prigodama. Atraktivan izgled, izvrsna kvaliteta i etična proizvodna filozofija čine Benettonov asortiman omiljenim izborom brojnih ljubitelja mode svih generacija.